1. Homepage
  2. Wetenschap

Zal tumescente liposuctie werken?

Zal tumescente liposuctie werken?
0

Zal Tumescente Liposuctie werken?

Als de patiënt na het uitvoeren van de test in aanmerking komt voor liposuctie, selecteert u vervolgens welk type liposuctie moet worden gebruikt.De normale procedure vereist het gebruik van anesthesie bij de patiënt.De medische wetenschap heeft een betere manier gevonden om dit niet te kunnen doen en dit heet Tumescente Liposuctie.

Tumescente liposuctie is uitgevonden door Dr. Jeffrey Klein.Het maakt gebruik van een combinatie van chemicaliën zoals epinefrine en lidocaïne die in het beoogde gebied wordt geïnjecteerd.Wanneer dit gebeurt, zal het voor de chirurgen gemakkelijker zijn om het exacte vet te verwijderen.Voor sommige patiënten die niets willen voelen, kunnen de artsen een licht kalmerend middel aanbieden.

Deze verbeterde versie van de operatie kan de herstelperiode verkorten van twee weken of langer totslechts 2 dagen.Hierdoor kan de persoon het op vrijdag doen, in het weekend rusten en op maandag weer aan het werk gaan.

Vergeleken met de andere typen liposuctie waarbij gebruik wordt gemaakt van anesthesie, doet tumescente liposuctie dat niet’T.Door simpelweg wat pijnstillers te nemen, worden de nawerkingen van de pijn die patiënten gewoonlijk ervaren na de procedure verminderd.

De buisjes die voor dit soort procedures worden gebruikt, zijn veel kleiner dan de buizen die normaal gesproken worden gebruikttijdens liposuctie.Hierdoor zijn de snijwonden in het lichaam na de operatie niet meer merkbaar.De chemicaliën die naast de buisjes worden gebruikt, verminderen de blauwe plekken en bloedingen die gewoonlijk op de operatietafel plaatsvinden.

Nadat de operatie is voltooid, wordt er een antibioticum op de plekken waar de snee zit geplaatstzijn gemaakt.Omdat de sneden klein zijn, zijn hechtingen niet nodig.De patiënt moet een kledingstuk dragen voordat hij het ziekenhuis mag verlaten.Het is het beste om iemand naar huis te laten rijden, omdat de effecten van de milde verdoving die tijdens de operatie wordt gebruikt pas na enkele uren verdwijnen.

Anderen zullen gemakkelijk merken dat een patiënt een operatie heeft ondergaanTumescente liposuctie.Wat mensen niet zien, is dat de meerderheid van degenen die de operatie ondergaan pas zes maanden later de resultaten van de operatie zullen zien.

Mensen die dit soort operaties ondergaan, zullenblij om te weten dat de verwijderde vetcellen niet meer terug kunnen komen.Het werk dat in het lichaam wordt gedaan, zal blijvend zijn en zelfs als de patiënt aankomt door te veel te eten of gewicht verliest door een dieet te volgen en te sporten, zullen alle veranderingen door het hele lichaam worden verspreid.

OmdatAls de sneden klein zijn, kan de huid goed genezen, waardoor het risico op rimpelingen of andere problemen die vaak gepaard gaan met liposuctie wordt verkleind.

Niet iedereen kan tumescente liposuctie ondergaan.Dit hangt af van de toestand van de persoon, waardoor het erg belangrijk is om advies in te winnen bij de arts.

Het is ook belangrijk om hiervoor de juiste arts te kiezen.Liposuctie kan in het algemeen worden uitgevoerd door een chirurg of een dermatoloog, aangezien beiden dit op de medische school hebben beoefend.Als de patiënt mensen kent die dit hebben gedaan en een vertrouwd persoon kan doorverwijzen, dan is dat goed.

Tumescente liposuctie kost een bepaald bedrag, dus de patiënt moet bereid zijn een groot bedrag te betalenoptellen en het rendement van uw investering terugkrijgen in de lof van mensen.

Vooruitgang in de medische wetenschap heeft Tumescente liposuctie zeer veilig gemaakt.Er zijn zeldzame gevallen geweest waarin zich problemen hebben voorgedaan, dus het kan zijn dat de patiënt voor een aantal vervolgprocedures moet terugkomen.

Je bent misschien geïnteresseerd in