1. Hoofdpagina
  2. Nieuws

XM Radio-categorieën

XM Radio-categorieën
0

XM-radiocategorieën

Dit zijn de belangrijkste muziekcategorieën die u kunt vinden op XM-satellietradio-uitzendingen:

The Decades – nummers uit de40’s, 50’s, 60’s, 70’s, 80’s en 90’s

County: klassieke countryhits zijn hier thuis, maar je krijgt ook een flinke portie nieuwe pop- en bluegrass-country.

Hits – dit is voor alle liefhebbers van hits.Boordevol Top 20 op kanaal 20, de hit XM Radio-kanalen bevatten ook enkele FM-kanalen: KISS FM in LA of Houston’s Pop FM-station, KMIX.Je krijgt ook MTV- en VH1-stations en als je in de stemming bent voor populaire liefdesliedjes, kun je afstemmen op The Heart en Lite-kanaal.Een andere interessante zender is Cinemagic, waar je al je favoriete filmsoundtracks kunt beluisteren zonder last te hebben van reclame.Er zijn ook twee christelijke rockzenders en een klassieke alternatieve zender.

Rock – XM Radio biedt 10 gratis commerciële zenders gewijd aan rock:

* Deep Tracks: klassieke en hedendaagse hits

* Bone Yard en XM Liquid Metal: het eerste kanaal gaat over klassieke hardrock, terwijl de XM Liquid Metal hardcore metal speelt.

* Fred: er is veel klassieke alternatieve muziek, wat alternatieve rock uit de jaren 80 enpunkmuziek

* Topnummers: klassieke rocknummers

* Niet-ondertekend: niet-ondertekende bands

* XMU, XM Café, the Loft, XM Music Lab: softrock, eclectische rocken elk ander rocktype dat nergens anders thuishoort

Urban: rap en hiphop, zowel modern als uit de jaren 80.

Jazz & Blues: zes kanalen in totaal, waarvan viercommercieel gratis

Dance: techno- en trancemuziek regeert hier, maar je krijgt ook wat discomuziek

Latin – 5 gratis commerciële kanalen met Latijns-Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse hits.

Internationale muziek: 5 kanalen met muziek van over de hele wereld.Misschien vind je deze vijf kanalen een welkome afwisseling van alle muziek die je gewend bent.Dagelijks wordt verse muziek van over de hele wereld gepresenteerd.

Klassiek: klassieke muziek van zowel bekende als minder bekende klassieke musici.Je krijgt de XM Pops, XM Classics, Vox en Fine Tuning.Zoals je zou verwachten, zijn alle 4 de kanalen reclamevrij.

Kids – Radio Disney en XM for Kids.Uitstekende programma’s die uw kind lang bezig en gelukkig zullen houden.

Nieuws: u ontvangt Fox News, CNN Headline News en andere tv-gerelateerde nieuwszenders.Ze bevatten XM-commercials.

Sport: je krijgt kanalen zoals ESPN Radio, ESPN News, Fox Sports Radio, Sporting News, NASCAR Radio.Op deze kanalen worden de meeste belangrijke sportevenementen in de Verenigde Staten uitgezonden, maar je kunt hier ook internationaal sportnieuws ontvangen.

Comedy: zowel gezinsgerichte comedystijlen als ongecensureerde comedyfragmenten.Deze kanalen zijn vrij van reclame, wat erg leuk is.

Talk & Variety: er zijn verschillende talkkanalen en shows die echt boeiend zijn, zoals E!Entertainment Radio, ABC News and Talk, Buzz XM, Ask-kanaal, The Power en Family Talk.Deze zenders hebben echter veel commerciële tijd, wat een beetje een teleurstelling is bij een betaalde abonnementsservice.

Variatie en inhoud

Dit zijn de dingen van XM Radioen Sirius zijn na.Met meer dan 100 kanalen kan elke provider alle belangrijke leeftijds- en sociale groepen in de Verenigde Staten identificeren en targeten.Als het op muziek aankomt, zijn er op XM Radio zeer gespecialiseerde zenders, zodat de consument precies weet wat voor muziek hij op die zender zal tegenkomen.De kinderzenders zijn redelijk goed en de sportzenders zijn ook goed.Als je je nieuws graag in tv-stijl wilt ontvangen, is de keuze aan kanalen van XM Radio ook interessant.Dat er reclamespots aanwezig zijn, is niet zo erg, aangezien ze maar 6 minuten reclame per uur mogen spelen.Sommige muziekkanalen worden echter 100% reclamevrij gehouden, wat goed nieuws is voor muziekfans die niet willen dat hun auditie wordt onderbroken door opdringerige reclames.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter