1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Mijn date door een leugendetector van de Israëlische veiligheidsdienst rukken…

Mijn date door een leugendetector van de Israëlische veiligheidsdienst rukken…
0

Mijn date door een leugendetector van de Israëlische veiligheidsdienst halen…

Liefde opsporen in een land van donuts?

Jarvis Stevens

Ik was op vakantie in Blackpool toen ik mijn eerste advies kreeg over het vinden van liefde.Terwijl ik wachtte tot mijn zus hersteld was van haar rit in de achtbaan, stopte ik 20 pence in een Love-O-Meter buiten een sportcafé.Nadat mijn munt op de pinnen was geklikt, flitste het gezicht van de glasvezelvrouw en trilde als de was-droogcombinatie onder mijn gootsteen, voordat ik vroeg of ik mijn duim in een kleverig, met kauwgom gevuld vingergat wilde steken.Er kwam een ​​strook geel papier uit de gleuf.

“8/10.Je bent heet, maar niet te heet, grote jongen!Maar dat is genoeg voor een of andere gelukkige dame!’

Een topscore van twintig procent betekende zeker dat ik een soulmate van wereldklasse zou ontmoeten.Maar hier ben ik vijftien jaar later in Londen, en na een paar serieuze (en een aantal enge) relaties, wacht ik nog steeds op de voorspelling van die mechanische maagd die uitkomt.Slechts twee maanden geleden, na het beëindigen van een driejarige relatie met de zus van mijn voormalige huisgenoot, voegde ik me weer bij de menigte van negen miljoen vrijgezellen van het land.Vreemd genoeg was het de rokkenjagende broer van de ex die me hielp weer in de datingscene te komen.

Davis beheerste de kunst om vrouwen naar datingsites te lokken en had ze goed getraind voordat ze sociaal aanvaardbaar werden (drie jaargeleden zou ik er niet aan denken om de online contactadvertenties te raken).Maar nadat hij ‘op het virtuele veld had gespeeld’, vond David zijn droommeisje, ging vijf maanden met haar uit en heeft sindsdien zijn witte bruiloft geboekt in Farnborough Castle voor volgend jaar.

Gezien de hoeveelheid talent waaruit hij kon kiezen,Ik was niet verrast om te horen dat hij Lisa door een vrij uitgebreid evaluatieproces liet gaan.Wat ik niet kon geloven, was dat hij haar had aangesloten op een of ander stemapparaat om haar oprechtheid te testen.

“Je moet ze screenen voordat je ze ontmoet.Als je niet kunt zien of ze je leuk vindt, laat haar dan door de Passion Meter gaan.’

Ik was benieuwd hoe het testen van liefde was geëvolueerd sinds mijn Love-O-Meter-ervaring.Het enige probleem was dat ik de online datingscene moest bezoeken om erachter te komen.Toen David me vertelde om de Passion Meter te gaan proberen op www.datingdonut.com, wist ik zeker dat ik nepfoto’s zou vinden van fitte vrouwen en fantastische mannen die een triest stelletje verborgen hielden dat zich stiekem volstopte met taarten, chips en (natuurlijk) donuts.

Ik besloot eerst wat online onderzoek te doen en ontdekte al snel dat online contactadvertenties de meest populaire methode waren geworden voor singles om elkaar te ontmoeten in dit land.Volgens de Times gebruikten 3,6 miljoen Britten in 2005 een online datingsite en zal de online datingmarkt in dit land binnen twee jaar groeien tot ongeveer £50 miljoen.Ongelooflijk, al meer dan 65% van de alleenstaanden gebruikt nu internet om mensen te ontmoeten en de helft van hen gelooft dat ze een geschikte partner op internet zullen ontmoeten.En (niet verrassend) liegt meer dan 30% over hun uiterlijk of persoonlijkheid in hun profiel.Dus hoeveel met honing gedoopte lekkernijen zouden stiekem met gelei gevulde jollies zijn?

Op het eerste gezicht leek www.datingdonut.com op alle andere datingsites.Nadat ik langs de gespierde kerel had geklikt die poseerde met een bombshell-brunette met een perfecte glimlach, kreeg ik de standaard close-ups van fotoalbumkwaliteit aangeboden, verschillende foto’s van foto’s van strandvakanties in bikini en een paar korrelige, korrelige afbeeldingen die op flitsende foto’s waren ingestuurd.3G-telefoons.Ik was blij te ontdekken dat de website veel datingprofielen bevatte in alle leeftijdscategorieën, en hoewel er een onevenredig groot aantal 26- tot 35-jarigen was, was ik vooral verbaasd over het aantal 55-plussers die ofwel hun echtgenoten hadden gedumpt, of leefden nu een soort van cyber-cheating-fantasie na pensionering.

Uiteindelijk kon ik vrij snel krijgen wat ik wilde doen op de site.De klantregistratie en het zoeken was eenvoudig, de WAP-site op mijn mobiel liet me verschillende kandidaten met volledige foto zien en ik kon bij de eerste poging enkele sms-berichten naar een aantal toekomstige datums sturen.Maar het belangrijkste was dat ik Jenny vond, een 28-jarige zorgmanager uit Hampshire, die mijn proefpersoon zou zijn voor het testen van de Passion Meter.

Ik belde naar de Passion Meter en belde toen Jenny’s nummer.Zodra ze opnam, analyseerde de technologie zogenaamd 129 emotionele lagen in haar stem, waaronder opwinding, verwarring, stress, concentratie, anticipatie, gretigheid en passie, en zou vervolgens worden geanalyseerd om Jenny’s gevoelens vast te leggen.Passion Meter is ontwikkeld in Israël en is oorspronkelijk ontworpen voor de geheime beveiligingsdiensten voordat het hier in het Verenigd Koninkrijk voor commercieel gebruik werd goedgekeurd.Ik hoefde alleen maar te bellen en ervoor te zorgen dat ik Jenny vijf tot zes minuten aan de lijn hield om er zeker van te zijn dat de dienst genoeg gegevens had om te analyseren.

Jenny was een absoluut juweeltje van een meid.Nadat ik me door de routine van waar-je-woont, wat-je-doet, wat-je-zou-echt-wil-doen, had geploegd, vond ik haar slim, interessant, relaxed en (het allerbelangrijkste) erop gebrand om alleeneen losse relatie.Uiteindelijk was ik zo verloofd dat ik de Passion Meter helemaal was vergeten.

Toen mijn mobiel na vijf minuten piepte, had ik moeite om een ​​goede reden te bedenken om binnen 60 seconden op te hangenzonder dat ze dacht dat ik mijn interesse had verloren.Ik wilde haar zeker nog een keer spreken.Ik besloot haar te vertellen dat mijn baas aan de andere lijn was en wat contactgegevens nodig had (dit toonde mijn gevoel van loyaliteit, mijn niveau van professionaliteit, het feit dat ik een baan had).

Op basis van haar toon en interesseniveau, Ik dacht dat ze enthousiast genoeg was om me te ontmoeten, maar niet wanhopig genoeg om mijn nummer te gebruiken dat ongetwijfeld op haar mobiele scherm te zien was.Twee minuten later kwam er een telefoontje met een samenvatting van haar zelfvertrouwen, concentratie, verwachtingsniveaus en algehele passiescore.Hoewel het eindrapport klonk alsof het afkomstig was van een of andere anorak-systeemanalist die als liefdesdokter aan het werk was, kwamen de resultaten zeker overeen met mijn indruk van Jenny’s interesseniveau.

“Het niveau van verlegenheid was ‘Normaal’. Hoewelje vriend schaamde zich van tijd tot tijd, dit wordt alleen verwacht tijdens lange gesprekken. Het concentratieniveau van je vriend was ZEER HOOG tijdens dit gesprek. Normaal gesproken is dit een zeer goede indicatie, omdat het betekent dat je vriend 100% achter je staattijdens je gesprek… Als je geen enkele reden kunt bedenken waarom je vriend boos zal zijn tijdens het gesprek, is deze indicatie veelbelovend… Anticipatieniveau is HOOG – Je vriend verwachtte dat er iets zou gebeuren tijdens dit gesprek… als andere indicaties negatief zijn, kan het zijn dat je vriend het te druk had om nu te praten, maar als het liefdesniveau hoog is, is het misschien tijd voor jou POP DE VRAAG??? HOGE EMOTIES WERDEN GEDETECTEERD GEDURENDE HET GESPREK en ditbetekent hoogstwaarschijnlijk dat LIEFDE WORDT GEDETECTEERD!- Ons advies?Ga voorzichtig verder!Wees beleefd en probeer de stap te zetten!’

Ik besloot dat ik inderdaad ‘de stap zou maken’ en heb sindsdien een koffiebijeenkomst gepland voor komend weekend in mijn favoriete gastropub in Noord-Londen.Maar ik zit met een laatste dilemma;moet ik onthullen dat ik haar door een CIA-achtige vrijgaveprocedure had geleid voordat ik besloot £ 1,50 op latte voor haar te blazen?Ik denk dat ik al geheimen heb die ik moet bewaren voor mijn liefste datingdonut….

Je bent misschien geïnteresseerd in